Spesialverkstedet for restaurering av veteranbil fra 1920 og 1930 tallet

    

Strædet Automobilverksted

Bilder restaurering Chevrolet 1927 Touring

En typisk restaureringsjobb på et karosseri fra 1920 tallet. Disse bilene er bygget opp på en treramme som er skrudd fast til chassisrammen hvor motor, aksler og hjul er skrudd fast. På trerammen er dørstolper av tre skrudd fast og blandt annet seteseksjonene er endel av avstivingen i et slikt karosseri. Det er av avgjørende betyding at dette trereisverket er i førsteklasses stand for å få glede av et slikt kjøretøy.

Første kalesjebil restaurert ved Strædet Automobilverksted ble utført for ca 25 år siden og var en Chevrolet Capitol Serie AA Touring 1927 modell:

Restaureringsobjektet var ikke det aller beste. Men de originalderer som fantes ble møysommelig restaurert, manglende deler ble skaffet eller det ble laget spesialverktøy for å produsere de manglende delene ved verkstedet. Det kribler i tommeltottene når slike oppdrag kommer inn!

Trereisverket rekonstrueres ned til minste detalj. Forseterygg er også laget ny. Det du ser på bildet over er forseteseksjonen i bilen. Alle deler som blir laget nye skal være så lik originalen at du ikke skal kunne se at de er skiftet ut med nye, det er vårt motto.

En stolt eier med familie kan beundre klenodiet og oppleve gamle dagers transportmiddel. Enda en automobil er gitt et nytt liv og kan bli brukt til glede for familie og venner og bli bevart for ettertiden og fremtidige generasjoner.

Ønsker du også å få restaurert et veterankjøretøy fra 1920-1930 tallet ta da kontakt med oss: strede@online.no eller tlf. 3828 7147

Se også vår facebookside, her er flere bilder av førkrigs kjøretøy vi har jobbet med. Fint om du deler eller liker siden: https://www.facebook.com/stredetautomobilverksted

Se videosnutt fra vår kanal på youtube fra noen av de andre kjøretøyene vi jobber med:

Ford A Town Sedan 1930: http://youtu.be/asvNIBdDCWk

Hupmobile Century 1928: http://www.youtube.com/watch?v=kZwPCA-6L_o

Besøk oss gjerne på facebook, lik siden og få oppdateringer når vi legger ut nye ting eller flere videosnutter https://www.facebook.com/stredetautomobilverksted 

»  Hovedside
»  Bilder fra restaurering av Mercedes-Benz 170V 1940 modell
»  Bilder restaurering Chevrolet 1927 Touring
»  Ønsker du restaurering
Strædet Automobilverksted
Telefon: 3828 7147 9774 9505
http://www.automobilverksted.no
Nettstedskart