Spesialverkstedet for restaurering av veteranbil fra 1920 og 1930 tallet

    

Strædet Automobilverksted

Ford A Town Sedan 1931 til salgs. SOLGT!

 Restaureringsobjekt.Låvefunn! Mye av drittjobben gjort!

Mye av drittjobben gjort da de aller fleste fastrustede skruer er løsnet, ramme og det meste av karosseriet er rengjort for gammelt fett og dritt. Disse delene er forsiktig sandblåst og grunnet for mange år siden. Da bil og deler har stått lagret i mange år uten fuktregulering i garasje hvor den har vært lagret siden sandblåsing og grunning har det blitt noe gjennomslag av rustprikker i grunningen. En ny lett rengjøring er nok å anbefale før lakkering av delene. Bilen var i så komplett og i så god stand at den ble kjørt inn i garasjen for egen maskin før restaurering ble påbegynt. Bilen er nesten komplett. Alle vitale karosserideler finnes bortsett fra noen få som var så dårlige at de ikke kunne restaureres. Alle disse delene kan skaffes nye. (F. eks stigbrett og deksel under radiator).

Karosseribakparten finnes men er ikke avbildet da den først skal gjennomgå en forsiktig sandblåsing og grunnes for å bli mer presentabel og klar for videre bearbeiding. Bakdørene er originale og står i dag med den originale lakken og med det opprinnelige treverket i. Midterste dørstolper finnes og der er ingen rusthull! Alle setene finnes men her må trekk og helst også fjærer og treverk fornyes, men de er gode nok maler dersom du vil lage noe av dette nytt selv ellers kan alt dette også kjøpes nytt.


Alle instrumentene finnes. Motor er delvis demontert men det ser ikke ut som om det er noen frostsprenging i topp eller blokk så dette er et godt utgangspunkt.

Diverse innvendige dørhåntak/vindusveiver er dårlige/mangler men disse kjøpes som oftest nye uansett da det blir rimeligere enn å restaurere de gamle.

Kassen bakpå inneholder masse deler til denne bilen.

Som du skjønner er dette en bil for de som ønsker et restaureringsobjekt hvor man kan få mange koselige og spennende timer i garasjen/verkstedet med restaureringsarbeider. Det finnes masse litteratur og CD/DVD èr om hvordan man skal restaurere de enkelte komponentene i en slik bil.

Dette er etter mitt syn den flotteste karosserityen av Ford modell A. Med plysjseter, rullegardiner i bakseteseksjonen, armlener både på sidene og i midten bak. Denne modellen skal også ha torpedolys (parkeringslys) på torpedoveggen, det var det bare de flotteste modellene som hadde.

Opprinnelig har bilen hatt en flott mørkeblå farge med sorte skjermer og skjørt og en tynn stripe langs hele karosseriet, trolig i beige farge. Det er også mange andre flotte originale fargekombinasjoner som kunne leveres på denne modellen så her kan jo kanskje kona/kjæreste/elskerinne også komme med råd og ønsker?

Pris pr 30.03.2017 kr 30.000,-

(Prisen vil endres etter hvert som det utføres restaureringsarbeid på de eksisterende delene eller nye deler skaffes).

Ta kontakt i dag om du ønsker å kjøpe et spennende restaureringsobjekt som er lett å få deler til og lett å skru på. Ønsker du eventuelt hjelp med (deler av) restaureringen har vi ved Strædet Automobilverksted svært god kjennskap til disse bilene , da vi har restaurert flere av disse modellene tidligere. Kjøper du bilen vil du også få masse gode råd på vegen. Bilen selges privat og har ikke noe med verkstedet å gjøre, dermed ingen mons eller andre avgifter i tillegg.

Ønsker du flere opplysninger eller ønsker å avtale tid for å besiktige bilen ta gjerne kontakt på mail strede@online.no i første omgang.

(NB! Jeg har ikke tid til å håndtere annonseselgere eller vise kjøretøy til de som ikke har til hensikt å kjøpe bilen. Da vil jeg heller bruke tiden på egne prosjekter!)

Besøk gjerne Strædet Automobilveksteds facebookside for mer inspirasjon www.facebook.com/stredetautomobilverksted

eller ta en titt på vår Youtube kanal for diverse filmsnutter fra diverse restaureringsjobber www.youtube.com/channel/UC8SEKVMAig0Na7g2N81sGJw

Nedenfor ser du bilder av en tilsvarende bil vi restaurerte for endel år tilbake. Er det ikke en flott modell??

»  Hovedside
»  Bilder fra restaurering av Mercedes-Benz 170V 1940 modell
»  Bilder restaurering Chevrolet 1927 Touring
»  Ønsker du restaurering
Strædet Automobilverksted
Telefon: 3828 7147 9774 9505
http://www.automobilverksted.no
Nettstedskart