Spesialverkstedet for restaurering av veteranbil fra 1920 og 1930 tallet

    

Strædet Automobilverksted

Ford AA 1931 til salgs

Ford AA 1931 lastebil restaureringsobjekt til salgs

Unik Norsk karosserihistorie

 

SOLGT

Ford AA 1931 lastebil restaureringsobjekt

Bilen sies å ha vært Evje og Hornnes (Aust-Agder) sin første brannbil. Det er enda rester av den røde fargen. Karosseriet er Norskbygd og i svært dårlig forfatning men komplett nok som mal. Slette karosseriplater og forholdsvis lett å rekonstruere. Stor og bred hytte med bedre plass enn den amerikanske hytta. Chassis stort sett komplett. Masse deler kan skaffes nye til denne bilen. Motoren er der men sitter fast. Venstre dør ligger inni bilen.


Restaureringsobjektet har original støtfanger. Det sitter også originalt lyktestag og hovedlykter på bilen. Ett uoriginalt lykteglass (nye kan skaffes). Lasteplanet har vært flatt, trolig uten karmer. Man kan enda se noen av tverrbordene og bordene i lasteplanet for å ta mål av materialene og bredden på lasteplanet. Under lasteplanet er det montert feste for reservehjulet. Enkle bakhjul, men disse kan trolig skiftes til tvillingfelger dersom ønskelig.Endel ekstra deler følger med. Dette består blandt annet av en nesten komplett bunnramme med hele tverrvanger, braketter og fjærfester mm. Rammen er kappet på midten og er ikke helt komplett. Der er også et girkassehus og snekkehus mm.
Nytt laminert frontvindusglass og andre manglende vindusglass kan skjæres til på mål hos en glasskjærer. Bilen står på "transporthjul" som så vidt holder luft mens bilen blir flyttet. Nye dekk kan skaffes. Lengde på bilen: ca 4,8 m. Bredde ca 1,8m. Høyde ca 1,95m. Akselavstand ca 3,3m.


Deler av treverket til karosseriet er laget nytt og kan følge med mot pristillegg. Det er laget komplett ny bunnramme og komplett treverk under og over frontvindu samt nye dørstolper framme på høyre og venstre side. Dette er laget i solid ask. Dette treverket er laget i 3 eksemplarer så her kan du lage 3 komplette hytter, selge 2 og beholde ett eksemplar.Dermed finansierer du endel av restaureringen.


For mer informasjon send mail til strede@online.no eller mob 97749505

»  Hovedside
»  Bilder fra restaurering av Mercedes-Benz 170V 1940 modell
»  Bilder restaurering Chevrolet 1927 Touring
»  Ønsker du restaurering
Strædet Automobilverksted
Telefon: 3828 7147 9774 9505
http://www.automobilverksted.no
Nettstedskart